Ernesto Cofiño, bästa läkaren

Mot alla odds började hans hälsa förbättras efter en månad på intensivvårdsavdelningen.

Min mans syster blev sjuk. Hon blev inlagd på sjukhus med en allvarlig infektion, opererades och klarade sig bra, men en dag senare fick hon diagnosen lunginflammation. Hon har också lungskador från KOL.

Han tillbringade mer än en månad på intensivvårdsavdelningen eftersom hennes kropp inte svarade på antibiotika. Läkarna var mycket bekymrade över hur allvarligt hennes tillstånd var och att hon inte svarade på behandlingen. Vid den tidpunkten hade man försökt att extubera henne, men hon var mycket svag och hölls vid liv av den mekaniska ventilatorn.

Det var därför vi från början bad till Gud genom dr Ernesto Cofiños förbön. För en vecka sedan började han plötsligt bli bättre, till läkarnas och familjens stora förvåning. Han är nu hemma; hans tillfrisknande har, mot alla odds, varit positivt och snabbt. Vi tackar Gud för den enorma tjänst han har gjort genom dr Cofiño.

P. H. - Mexiko

Berätta om din bön som blivit hörd.

Klicka här för att donera.